Ekte smak kommer fra dyr som har beitet i villmarka. Fumo ble startet for å gjøre verden oppmerksom på den fantastisk rene smaken kjøttet får, når dyrene beiter i et kulturlandskap som man finner i Budalen.
Språkkjennere vet at ordet «fumo» har en betydning på flere språk. Spansk: «jeg røyker» og latin: «røyk». Dette var også starten på firmaet. Vi ville røyke forskjellig mat, og gi venner og kjente et innblikk i en ny smaksverden. Etterhvert ble konseptet utvidet til å gjelde generell foredling av viltkjøtt. Og viltkjøtt finnes det mengder av i Budalen.
Vi har startet produksjon av elgsuppe. Denne ser ut til å slå godt an, både til ungt og gammelt, bønder og byfolk. Ellers går det i stykningsdeler av elg, eget vilt-tacokrydder (spesielt tilpasset taco av elghakk) og ikke minst gelèer av lokale råvarer som egner seg godt til viltkjøtt, oster og på brødskiva.
kontaktinfo: post@fumo.no