Strandheimen Gjestehus ligger et steinkast fra sjøen og pilegrimsleden på Øysand. Den to kilometer lange sandstranda ender i et uberørt elvedelta – Gaulosen – med ett av Norges største fuglereservat.

Et fantastisk skue utover fjorden nytes fra to terrasser, der du ofte får oppleve en av våre fantastiske solnedganger sommerstid. En spenstig bratt gåtur unna, når du et utkikkspunkt – Øyberget – med utsikt over hele Gaulosen, stranda og fuglereservatet. Se info om fuglereservatet her..

Strandheimen Gjestehus tilbyr overnatting i familiens sjarmerende hjem der vertskapet, gårdshunden Balto og katten Simba ønsker deg velkommen. Rommene i gjestehuset har hvert sitt særpreg, det ene med fantastisk utsikt over sjøen og det andre med skue mot Øyberget.

I tillegg finnes to hytter i hagen, «Blåskjellet» og «Hjerteskjellet» med hver sin unike sjarm. Det mest eksotiske og spesielle overnattingsalternativet er lavvoen «Knivskjellet», der du ligger i komfortable senger og hører lyden av bølgesus og sjarmerende måkeskrik. Gjestehuset har også et annex med to rom i 1.etasje med tilgjengelig kokested. Se flere detaljer under flikken «overnatting»

Velkommen til en hjemmekoselig og annerledes opplevelse her på Strandheimen.

Strandheimen, Øysand, 7224 Melhus, Norge  
Telefon: (+47) 481 05 515
wenche.gran@strandheimen.no

https://strandheimen.no