I de moderne og sjarmerende lokalene til Kaffekråa, forenes tradisjoner og urbant kaféliv. Hos oss finner du både stamgjestene med sin daglige kaffekopp, og hytteturistene som nyter en cafe latte. Eller man kan kose seg med en bedre middag. Med stolthet til tradisjoner serverer vi hjemmelaget, smakfull kvalitet i lune, rause omgivelser.

Fra vår kafémeny kan vi by på: 1. Hjemmelagde kaker og bakverk2. Faste småretter og lunchmeny3. Dagens middag4. Egen barnemeny5. Smørbrød og baguetter.

Når du har annet å tenke på enn maten! Til en hver markering eller selskap kan vi levere hjemmelaget, smaksrik mat. Vår cateringmeny har et rikholdig utvalg av retter, fra tapas til tradisjonskost. Vi tilpasser leveringen til ditt arrangement, ut ifra dine ønsker. Du velger om du ønsker å hente maten hos oss, eller om vi skal bringe den ut til deg. Vi har et stort nedslagsfelt og leverer fra Støren i nord til Tynset i sør. Ønsker du catering bragt hjem , så ordner vi selvsagt det. Vi har lang erfaring fra vår cateringvirksomhet, og er stolte av å være en fleksibel og pålitelig samarbeidpartner.

Epost: post@kaffekraa.no
Adr: Kaffekråa AS
Graftåsvegen 7, 7380 Ålen
Tlf: 72 41 54 80 / 95 17 55 11

kaffekraa.no